Sponsorer

Vi är mycket glada och tacksamma för de personer och företag som har bidragit till att vi har kunnat skapa en japansk dojo för vår träning. Vi är dock inte klara än, för nu är nästa steg att inreda dojon med olika traditionella träningsredskap som t.ex. makiwara. Tveka inte att höra av er för mer information om ni är intresserade av att stödja oss i vårt arbete. Prata med sensei Mona i samband med träningen eller maila till vaxjokarate@hotmail.se för mer information.

Man kan sponsra på olika sätt: genom att donera pengar, ge oss ett förmånligt avtal eller skänka material. Varje termin erbjuder vi ert företag att deltaga på ett träningspass i karate.

Företag:
Vi behöver namn på företaget, adress och organisationsnummer. Därefter sänder vi ut en faktura till er. Sponsrar man med t.ex. 5 000 kr så kommer företagets namn att stå med på en plakett i dojon. Maila uppgifterna till vaxjokarate@hotmail.se eller ring 0708-186 708.

Kan man bidra med material, ring eller maila för vidare kontakt.

Privatpersoner:
Vill man sponsra och få sitt namn med på plaketten i dojon bör man bidra man med t.ex. 3 000 kr. Betalas in på BG 5442-8313 eller swisha till 0708186708. Man får vara anonym om man vill.
Vi behöver fler sponsorer för att utveckla verksamheten mot främst barn och ungdomar (för inköp av material bl.a.). Hör gärna av er!

Uppdatering av länkar till våra sponsorer. Skicka länken till  vaxjokarate@hotmail.se 

-  Triator Brand och Säkerhetsteknik AB 
- Sharp Center i Växjö AB

- Markus Fredriksson

- Prime Power AB

- Becki, William & Aleksander Milosevic

- Lindgrens Förgyllarverkstad

- Milltech AB
- Tholsmark Uthyrningar AB

- Golvgruppen AB

- Gemla Maskinteknik AB
- Stål & Verktyg AB
- Nykvarns Såg

- Mike Rice

- JSB AB

- Magnus Olsson

- Mona Pfaus

- Stefan Tomescu

- Inwido Sverige AB
- Fredrik Petersson

- Technology Management AB

- Familjen Jesper Jacobsson